Award dari sHaa,aNamizu,n aida aka biarlah rahsia...yippi2

1 ulasan:
salam satu malaysia..
ekeke...nak menyudah kan misi2 award2 blog chantek..
hahaha chanteq ke?
cOmot adelah..pape pun thanx sgt2 ye...

so qaseh combinedkan je ye..soalan2 nye

1. berikan satu nickname untuk saya.
2. ucapan untuk pemberi award
3. berikan 6 artist or singer or band group yang korang minat.
6 artist lak..(jawapan sume same so jawab kat cni keyh )
1- semestinya siti nurhaliza 
2- kUmpulan search ..rock u! 
3-saleem woah jiwang ~
4- secondhand serenade (betul x name kumpulan ni adehh yg nyanyi lagu fall for u tu...)
5-inteam
6-wali band 




fIrst dr anamizu cyg
nickname for her anamizu cUte hemo2...hehe

wish for her.thanx a lot bg award ni...asenye xlayak tuk terima award camni (propa je ) hehe...papepun thanx ye dear...n blog anamizu cantek sgt korang jgn lupe lawat2 ye..



secOnd dr biarlah rahsia
nicname for her semestinya biarlah rahsia..ekeke..dalia dah lame kenal cik biarlah rahsia ni..orgnya cantik sgt...

wish for her..thanx for being my frenz even at fb n myfrenx dulu..thanx so much bg award ni..semoga hubungan kite kekal berpanjangan...cyg die ketat2...
n dapat award same kat atas tu n satu agy...comei sgt2..
tau lah kite minat pink ye..hehe

third from sHaaaa
nicname for her..shaaa  kiuttt..

wish for her..thanx shaa bg award ni kat qaseh ye,..hargai sgt2,..hehe..
wpun blog qaseh xsetanding ngan blog shaa yg cantek kikikikiki

p/s : than ye kOrang sume bg award2 ni..qaseh telah menunaikan syarat2nya..ekekeke..
thanx sekali agy len kali bg agy hehek..muahhh cyg korang sume..





1 ulasan:

  1. heheh... cik sue lagi comeyyy taw... harap2 persahabatan kita kekal.. friend forever... :)

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com