Artis malaysia tanpa mekap

31 ulasan:
salam satu malaysia..
kalau korang ase nak jadi artis sbb cantik..
baik xyah..
sbb artis pun sebenarnya xcantik jugak..
kalau nak cantik juz mekap hehehe..









hati berbicara : saje2 suke2 je..artis2 jgn mare r...bersyukur dgn apa yg ada...jangan sbb kan cantik sggup buat surgery lak...kecantikan terletak di hati..kalau nak wajah yg cantik berseri selalulah solat...kerna air wuduk yg mengalir tu lah membuatkan kite berseri dgn cahaya dr Allah...S.W>T

31 ulasan:

  1. Setiap wanita ingin tampil cantik... sbb itulah ada make-up..
    so yg tak cantik nampak cantik..dan yg cantik smkin cuaaantik...xixixi

    bcos when u pretty... ppl said, "nothing to loose.."
    but for me "being OLD and Ugly is nothing to loose.... bcos I m not pretty & don't like to use mk up...

    BalasPadam
  2. jinx :
    qaseh agree with u...nOthing tO loose ..cOz setiap org dikurniakan kelebihan dan kekurangannya...yg penting confident pd diri sendiri...

    BalasPadam
  3. hati cantik lagi baik dari muka cantik...tapi ske tgok lisa surihani..natural beauty

    BalasPadam
  4. stuju kat part plg last sekali :)

    BalasPadam
  5. ye la dalia...beza gler kalo dorg nih tnpa make up...
    lg bagus kite nih pempuan natural beauty kan...

    BalasPadam
  6. azwa amani:
    yup natural beauty je kan muke die..mmg shumel sejak azali hik2..

    BalasPadam
  7. fareed sairi :
    setuju jugak hehehe thanx ye..:)


    ceekeen :
    hik2..ceekeen memang cantik...natural beauty

    BalasPadam
  8. hehe... klu dalia tak mekap cane la yerk.. hehe..

    BalasPadam
  9. aik dalia mmg xmekap pun lah haha..camane pulak kalau aibaks mekap..hik2

    BalasPadam
  10. artis malaysia ok lagi.
    kalo hollywood uh, hayyo lagi beza kott.
    korea takyah cakap r, surgery sana sini.
    laki pompuan sama nak cantekkk

    hehe :)

    BalasPadam
  11. awesome :
    hollywood lagi lah buruk rupe..huhu tgk michael jackson suda..
    opsss xbek ngumpat ahaha...
    yelah naluri manusia kan sume nak cantek2 je...
    tp cantek2 pun ne de batas kan :)

    BalasPadam
  12. haha tulah pasai :)
    drg kan kepercayaan lain, so suke hati drg aje nak ubah sana ubah sini.

    BalasPadam
  13. cantik sebab mekap buat pe. huh!

    BalasPadam
  14. awesome.. :
    hehek mcm2 dunia ari ni ..makin maju teknologi makin teruk lak huhu..nnt tua gak kan hihihi

    BalasPadam
  15. haha tui2.
    kalau nak kekal muda satu je cara.
    =mati awal=

    wakakaka

    BalasPadam
  16. awesome :
    hehek2 mati awal..sebelum baligh leh masuk syurga emm beznye...
    tp nnt kite dibangunkan keadaan muda kan

    BalasPadam
  17. erm tak sure la pulak part tu.
    hehe :p
    wallahua'lam

    BalasPadam
  18. Perempuan tak pakai make up lagi cun...seyes!!

    BalasPadam
  19. erk--tperanjat tgk muke rossa tak cun pun..huhu~

    BalasPadam
  20. errrr,yg tu rossa ek,.adoii,trkjut tgk,.smpai ckp sorg2,."sape ni??",.hehe,.

    BalasPadam
  21. ade yg cantik ada yg x.. haha

    BalasPadam
  22. yang penting,lisa surihani maintain cute keh3

    BalasPadam
  23. Nice entry.
    Kami sudah follow blog anda. Follow blog kami balik eh. hee. :)

    BalasPadam
  24. lisa suharni tanpa mekap still cantik

    BalasPadam
  25. tapi lisa surihani ngan intan sarafina tanpa mekap still cantek! :)

    BalasPadam
  26. yg ade gmbar bertiga tu tak kenal la..
    sape??

    BalasPadam
  27. kalau make up semua buruk jad cantik

    BalasPadam
  28. if kiter makeup pun lawa
    tapi muka intan sarafina tue cante

    BalasPadam
  29. Tetaplah Hidup dan Patuh Itulah MANUSIA . . . .

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com