Akhirnya semua dah siap ...yeehaaaa ~

8 ulasan:
Salam mat petang sume..
korang buat pe tu ngah skodeng ye ...hihihi...
saje buat posting mcm org baru lepas wat majlis kawen je kan...
ape yg dah siap tu?
heheheh blog qaseh dah siap...yippi2 
tapi blog ni ade kembar tau..huhu xsangka lak same ngan template sis ni..
wpun sebelum ni mase juin contest beliau dah masuk blog die tp xpasan template yg qaseh guna ni sebenarnya sama..
tp tadi takut jugak ne tahu die mare ke kan..coz same huhu tp akhirnya dia dah buat entry n dia xmarah..
alahamdulillah lega ase hati..
nak ucap thanx kat dia...
ni dia dah buat entry kembar hehe..kami kembar xserupa 
masuklah blog sis ni...same kan hehe

n nak thanx kat aida coz buat header tuk qaseh tadaaa ~
cantek x?
ni blog aida korang masuk lah ye...up trafik dia..hehe cantek gebu orgnye tau  peeweet 


pastu nak thanx2 agy kat bakal adek ipar qaseh haha....iaitu adek bakal suami eceh2..
byk gak bantu blog ni..
contohnye tulisan tu...lau de pape mesti tanye die...
dia dah taken..n gf dia cantek sgt ....hahaha(ampun)
ni blog die..lau nak tanye pape hehek


hati berbicara : thanx sgt2 ye..cyg korang ketat2!

8 ulasan:

CAZ berkata...

Awat ada perkataan Ngek tuh kak?
wekk.. :P

Qaseh dalia adelia berkata...

sbb adek mmg ngek haha

Syafiq Rosli berkata...

hehe..nice header..:)

AdiaLuze berkata...

Comeynye banner baru tuh....meriah...I like :)

Rara Farah berkata...

pink2....sme la ngn kite..kaler pink

Qaseh dalia adelia berkata...

syafiq :
thanx so much hehehe

Qaseh dalia adelia berkata...

adialuze:
thanx hehehe

Qaseh dalia adelia berkata...

raja farah :
yeahhh like pink hahaha opss terlebih suda

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com