madah2 lUka editiNg by QasEh....~

2 ulasan:
salam Olz..hari ni QAseh buat madah luka...wawawawa madah2 ni sebnarnya Qaseh cOpy paste je n seseteNgah tu mmg datang dari Otak sendiri..sO nak nmpak ye agy menarik tertarik kau mmg de bOmb..almaklumlah masih kanak2 ribena tu pasal banyak pic kartun2 + pic2 sendiri yang agak cOmot..ape2 pun enjOy it if u need it...if u cant enjoY it..close ur eyes..gO anywhere u wang..alahai skeaping pulak..hehehe ..layanz~

p/s : aGak sedeyh sebab  original pic ni die gerak2 gtu...atau lebih dikenali animasi a.k.a format gif..tapi disebabkan ori pic ni besar gaban sO terpaksa kecikkan n xnmpak dah gerak2 tUh..huhuk....
sedyh..anyone tisU please... T_T..leteyh tau buat...


















2 ulasan:

aesya_echa berkata...

meaningfull..^^

Qaseh dalia adelia berkata...

yup meaningful :) about life,love,laugh,hehe..about my self too.... :(

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com