madah2 lUka editiNg by QasEh....~

2 ulasan:
salam Olz..hari ni QAseh buat madah luka...wawawawa madah2 ni sebnarnya Qaseh cOpy paste je n seseteNgah tu mmg datang dari Otak sendiri..sO nak nmpak ye agy menarik tertarik kau mmg de bOmb..almaklumlah masih kanak2 ribena tu pasal banyak pic kartun2 + pic2 sendiri yang agak cOmot..ape2 pun enjOy it if u need it...if u cant enjoY it..close ur eyes..gO anywhere u wang..alahai skeaping pulak..hehehe ..layanz~

p/s : aGak sedeyh sebab  original pic ni die gerak2 gtu...atau lebih dikenali animasi a.k.a format gif..tapi disebabkan ori pic ni besar gaban sO terpaksa kecikkan n xnmpak dah gerak2 tUh..huhuk....
sedyh..anyone tisU please... T_T..leteyh tau buat...


















2 ulasan:

  1. yup meaningful :) about life,love,laugh,hehe..about my self too.... :(

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com